Werkwijze

Voor de fotosessie...

Vooraf hebben we nog contact en plannen we een datum. We kiezen een passende locatie en ik geef kledingadvies. De kleding die je draagt kan heel bepalend zijn voor de sfeer in de foto. Natuurlijk fotografeer ik je het liefst zoals je bent, maar met de juiste kledingkeuzes maken we samen de foto’s nog net wat leuker. 


Tijdens de fotosessie...

Voor veel mensen is op de foto gaan niet de favoriete bezigheid. Het is dus belangrijk dat jij je op gemak voelt. Voor kinderen kan het soms heel spannend zijn, ik neem daarom ook de tijd om te zorgen dat ook zij zich op zijn gemak voelen. 

Er is ook altijd ruimte voor inbreng van eigen wensen, maar natuurlijk laat ik ook graag mijn creativiteit de vrije loop. 

Na de fotosessie...

Ga ik nog volop aan de slag. De foto’s in mijn camera zijn nog een RAW-bestand (dit kun je vergelijken met het negatief van vroeger). Met de computer ga ik dit nog omzetten tot een volwaardig beeld en jpg bestand. Daarnaast bewerk ik de beelden, om deze nog mooier te maken. 

Als de foto’s klaar zijn ontvang je van mij een link naar jullie eigen persoonlijke galerij. Jullie kunnen dan zelf de foto’s kiezen. De hoeveelheid dat jullie kunnen kiezen, ligt aan het pakket dat jullie hebben geboekt. Het is mogelijk om extra foto’s bij te bestellen of zelfs de hele galerij af te kopen.