TWINNING IS WINNING

TWEELINGEN

Tweelingen! Heb ik altijd al heel bijzonder gevonden. Ik vind het zo leuk hoe iedereen uniek is en een tweeling toch zo ontzettend veel op elkaar kan lijken. Al mijn hele leven heb ik een zwak voor tweelingen. In de familiegenen komt het bij ons voor. Er zijn verschillende tweelingen bij ons in de familie. Daarnaast zat ik vroeger op school ook met 2 tweelingen in de klas. Ik vind het altijd zo mooi hoe een eeneiige tweeling soms zoveel op elkaar kan lijken. Maar als je ze beter leert kennen, toch heel anders zijn. 
Oftewel.. tweelingen…I love it!

Daarom wil ik heel graag zoveel mogelijk tweelingen samen fotograferen. 
Eeneiig of twee-eiig, jong of oud, het maakt niet uit. Ik organiseer in 2023 op verschillende data een fotografiedag. Ik nodig je dan uit in de studio en dan gaan we vooral veel lol maken.

Er worden foto’s gemaakt van jullie samen en een paar portretten. Wie weet lukt het om van jullie ook zo een stoere splitfoto te maken als hiernaast. 

Ben of ken je een tweeling die het super leuk vindt om mee te werken aan mijn project? Meld je dan nu aan!

Ben je ervan bewust dat je deelneemt aan een TFP (Time For Portfolio) shoot. Dit wil zeggen dat het gratis is en dat je ermee akkoord gaat dat het beeldmateriaal ten alle tijden gebruikt mag worden. Als bedankje voor jouw inschrijving ontvang je natuurlijk zelf ook 5 digitale foto’s. Deze mag je zelf uitkiezen in een persoonlijke online galerij. Aanmelden kan vanaf 4 jaar.