Sgoolfotografie_Horizontaal_Scherm_RGB (1)

Schoolfoto’s die in de kast belanden? Dat is verleden tijd! Want bij Sgoolfotografie maken we gewoon toffe foto’s en is het mogelijk om deze ook te bestellen als wanddecoratie, sleutelhanger, mok enz. Daarom dat ik als fotograaf me graag inzet voor schoolfotografie om zo iedereen een toffe schoolfoto te geven. Die ook gewoon leuk is aan de muur thuis of bij opa en oma. 

Daarom werk ik als franchiseondernemer voor Sgoolfotografie. Voor mij is dit zoveel meer dan alleen het maken van foto’s. Foto’s maken is voor mij ook het vastleggen van een herinnering. De schooltijd is toch iets bijzonders. Daarom is het zo mooi om jaarlijks de groei en verandering van een kind vast te kunnen leggen. 

Een van de leukste dingen aan mijn werk als fotograaf, is het fotograferen van kinderen. Heerlijk die puurheid, vrolijkheid en het enthousiasme dat ze met zich meebrengen. Als familiefotograaf heb ik al jaren lange ervaring. In mijn jongere jaren heb ik ooit nog een opleiding gevolgd voor lerares basisonderwijs. Combineer deze 2 dingen en dan krijg je een schoolfotograaf.  Als fotograaf werk ik vooral in de omgeving Asten, Someren, Deurne, Helmond en Noord-Limburg. Hoe gaaf zou het zijn als ik in mijn eigen regio ook alle kindjes op de scholen een toffe schoolfoto mag bezorgen. 

Nieuwsgierig naar de verschillende achtergronden?

Wil je meer informatie ontvangen?