WIE IS.... FOTO ANNE?

Hoi!

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Mijn naam is Anne Smolenaars en ik ben sinds 2017 eigenaar van Foto Anne. Ik woon in het mooie buitengebied van Asten-Heusden. Het is een heerlijke plek om te wonen, middenin de natuur. 
Ik kan genieten van de kleine dingen om me heen, de vogels die ‘s morgens fluiten, of gewoon de zon die schijnt. Ik hou van mooie zonsondergangen, snelle auto’s, mijn 2 lieve neefjes en Italiaans eten. 

Ik ben dol op kinderen! Helaas heb ik er zelf geen, maar wie weet wat de toekomst brengt. Ik hou van de oprechtheid, de onvoorwaardelijke liefde en het enthousiasme dat kinderen laten zien. In mijn werk als fotograaf geniet ik dan ook oprecht als ik leuke eigenwijze minimensjes voor mijn lens heb staan. 

Op mijn 10
de verjaardag kreeg ik van mijn ouders mijn eerste camera. Dit was nog een analoge camera met een fotorolletje. Ik heb het altijd bijzonder gevonden dat je met zo een klein “kastje” een herinnering voor altijd kunt vastleggen. Ik ben ook echt een sukkel voor de liefde en leg graag liefde vast op beeld. Liefde tussen mensen, maar ook liefde voor wat je doet. De ene dag fotografeer ik een baby, nieuw leven op de wereld. Een paar dagen later kan het de liefde tussen een koppel zijn of ik maak foto’s voor een bedrijf.

Naast dat ik graag families, gezinnen en kinderen fotografeer. Werk ik ook graag samen met ondernemers. Ik kan voor jouw bedrijf foto’s maken om zo jouw eigen personal brand kracht bij te zetten. Personal branding en de online uitstraling van je bedrijf is belangrijker dan het ooit is geweest. 

Tijdens mijn studie bij de Fotovakschool heb ik ontdekt dat ik het ook erg leuk vind om concepten uit te werken. Daardoor ben ik me gaan interesseren in fashionfotografie en heb ik mij nog meer verdiept in Photoshop. Ik werk daarom ook graag samen met modellen. Zo kunnen we samen creatieve ideeën uitwerken die het model helpen om met een goed portfolio bij de klant te komen en zo een opdracht binnen te halen. 

Wil je op de hoogte blijven van mijn activiteiten? Volg me dan op Facebook en Instagram. 


Wie weet spreken we elkaar snel.